Skip to main content
 

EXPEDITIE

Lang genoeg gewacht met het lanceren van je idee? Lijkt het alsof niemand de potentie ziet die jij wel ziet? Voelt het alsof je idee in de kiem wordt gesmoord? Kom je steeds dezelfde obstakels tegen? Houdt uitstelgedrag je tegen?

Genoeg uitgesteld. Tijd om samen je visie te realiseren en obstakels te overwinnen. Geef je idee nu de vleugels die het verdient.

Creative Ideas Expeditie

Verander je organisatie met je innovatieve idee en overwin de grootste uitdagingen.

Heb je een visionair idee dat een ware transformatie voor je organisatie kan betekenen? Of worstel je met een complex probleem waarvoor je nog geen oplossing hebt gevonden? Laat je niet tegenhouden door uitdagingen of scepticisme zoals:

“We hebben het al geprobeerd.”
“Het is te risicovol.”
“Het past niet in onze werkwijze.”

Kies voor vooruitgang. Stel je een expeditie voor waarin je samen met een ervaren innovator, projectleider en ondernemer de obstakels overwint en je visie tot realiteit maakt. Dat ben ik, Ivo.

Bij Creative Ideas zien we innovatie niet alleen als een reis, maar ook als een kans om te profiteren van de nieuwste technologieën en inzichten, zoals kunstmatige intelligentie en datagedreven strategieën. Deze technologieën, gecombineerd met onze aanpak, verheffen jouw ideeën naar nieuwe hoogten.

Onze visie is gericht op een betere toekomst waarin mensen en onze planeet harmonieus samenleven. Samen met jou streven we naar projecten die een positieve, duurzame impact op de samenleving hebben.

Mijn Expeditie aanbod voor 3 maanden omvat:

Mijn Expeditie aanbod voor 3 maanden omvat:

 • Starten met een open gesprek: Diepgaande en oordeelvrije gesprekken over jouw idee, gevoed door onze gedeelde visie op een harmonieuze toekomst.
 • Strategische verdieping: We duiken dieper in je idee, verdiepen het en versterken het met strategisch denken.
 • Visualisatie via Co-creatie met AI: Samen met kunstmatige intelligentie brengen we jouw idee tot leven, altijd in lijn met onze missie om positieve verandering te stimuleren. Door technologie en menselijk talent te combineren voor een scherp en dynamisch beeld van jouw innovatie.
 • Experimenteerruimte: Samen creëren we een ruimte om te experimenteren: beginnend zonder vast einddoel, maar met de overtuiging dat we onderweg leren en tot impactvolle resultaten komen.
 • Financiering: We bieden advies en ondersteuning bij het vinden van de juiste financiering, zowel intern als extern.
 • Doorlopende Ondersteuning: Je kunt rekenen op onze hoogwaardige, consistente ondersteuning op afstand en eventueel word je gekoppeld aan deskundigen uit ons netwerk.
 • Vervolgtraject richting Realisatie: Na onze intensieve 3 maanden samen, evalueren we en bespreken we de mogelijkheden voor verdere ondersteuning richting de uiteindelijke realisatie van je idee.

Deze exclusieve ervaring is beschikbaar voor een select aantal deelnemers voor een investering van €20.000. Mocht het binnen ons traject ook nodig zijn om financiering voor je idee te zoeken en we slagen erin dit te vinden, dan vraag ik 10% van de opbrengst van het totale budget als vergoeding voor deze extra dienst.

Als bonus word je opgenomen in ons ‘Creative Ideas’ netwerk, waar we je op de hoogte houden van de nieuwste technologische ontwikkelingen en inzichten. Plus ik kijk actief mee naar al je online uitingen en geef feedback waar nodig.

Laten we deze reis samen maken, stap voor stap, en de verandering realiseren die we voor ogen hebben.

Met warme groet,
Ivo.

Start Nu Jouw Expeditie

  Jouw informatie

  Factuur adres

  Ivo has been developing innovative communication and participation strategies with me for over 9 years now, and I recommend his social intelligence, creative digital skills and radical honesty with fervour!
  Ivo combines a big heart with entrepreneurial drive, is sharp, fearless, and, combining creative, digital and social talents, not easy to put in one box.
  Above all, I like working with him very much!
  So, if you need someone to help you crossing borders, set new beacons or getting remarkable results, Ivo is your man!

  Ferenc van DammeParticipatiestrateeg bij Studio Vers Bestuur en schrijver van 'Hoe Dan'?

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Ivo. Het is altijd weer te gek om samen te werken met iemand die de dynamiek van Ivo heeft. Hij loopt nergens voor weg en is altijd bereid om uitdagende zaken op te pakken, vaak op een vernieuwende manier en vanuit een onverwachte hoek. Hij denkt mee, is ondernemend, stelt hoge eisen aan zichzelf en kiest niet snel voor de hand liggende oplossingen. Het was een geweldige tijd met mooie resultaten.

  Ryan HoekmanAdviseur Communicatie Aqualysis | Aanjager Zwolle17GlobalGoals

  Ivo and I worked together to ensure I could deliver a powerful keynote at a Festival. Ivo is sharp and quick, and his problem-solving skills are out of this world. He has a talent for honing in on the "need", analyzing the problem, and helping the wider organization come up with a viable solution. I look forward to working with Ivo again.

  Nadine Gale#InternetofNature • Ecological Engineer (PhD) • TEDx & Keynote Speaker • Podcaster • MIT Fulbright Scholar • #ForbesUnder30

  Is pionieren en buiten de gebaande paden treden niet de essentie van écht innoveren?

  We laten het oude los en omarmen het onbekende met lef.

  Ja, het is uitdagend, zeker wanneer je probeert nieuwe ideeën en strategieën door te voeren in zowel de zakelijke wereld als binnen overheidsorganisaties. Het vergt moed en doorzettingsvermogen.

  Innoveren past bij jou, wanneer:

  • Je intellectueel geprikkeld wilt worden en altijd zoekt naar vernieuwende inzichten.
  • Je vastbesloten bent om je visie of idee te realiseren, ondanks de weerstand die je wellicht tegenkomt.
  • Je waarde hecht aan authentieke en gedurfde oplossingen, ver weg van de gebaande paden.
  • Je bereid bent om risico’s te nemen en een pionier te zijn in jouw veld of sector.
  • Je de ambitie hebt om een blijvende impact te maken, zowel binnen je organisatie als in de bredere samenleving of gemeenschap.

  Grijp nu de unieke kans op het gloednieuwe 'Creative Ideas Expeditie' programma! Leer hoe je vol vertrouwen jouw innovatieve idee kunt omzetten in een baanbrekend project!

  Op zoek naar een andere oplossing of wil je Ivo als interim inhuren, kijk dan op ivoboerdam.nl.

  Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelen

  Close Menu

  Creative Ideas

  Oude Deventerstraatweg 64
  8017BD Zwolle
  The Netherlands

  T: +31 (0)6 55 39 53 37
  E: info@creativeideas.nl